Vraag en antwoord

Heb je een vraag aan Taetske over één van de workshops, over meditatie of het Clarity Proces? Wil je advies op je weg naar Helderheid? Of wil je graag ergens wat meer inzicht in? Op deze pagina kun je vragen stellen of een reactie plaatsen. Je krijgt persoonlijk antwoord per e-mail. Is de vraag en het antwoord relevant voor meer mensen, dan wordt het geheel of gedeeltelijk op deze pagina gezet.

Heb je een vraag?

Moet je het denken loslaten?

Er tuimelen allerlei gedachten door mijn hoofd en vaak komen daar dan nieuwe richtingen of ideeën uit. Nu weet ik ook dat het denken niet het hier en nu is en dat zodra je denkt je niet het werkelijke ziet. Als ik mijzelf dan als een soort van wip van denken naar nu kantel, zijn de gedachten natuurlijk weg…

Lees meer

Kan de extra zuurstof pijn in het lichaam geven? Of zijn het genezingsreacties?

Afgelopen dinsdag heb ik meegedaan met de introductie QLB. Wat ik de dag erna merkte was enerzijds een welbevinden en anderzijds meer pijn in mijn lijf. Nu heb ik wat blessures van whiplash met hoofd-en rugpijn. En 2 narcoses binnen een jaar voor beenbreuk en nieuwe heup. Geeft de extra zuurstof meer pijn in het lichaam? Of zijn het genezingsreacties?

Lees meer

Welke cd adviseer jij?

Ik zou graag een QLB cd willen aanschaffen om thuis hiermee aan de slag te gaan. Mijn spanningen (ik ben een denker, mijn gedachten blijven maar gaan) hebben zijn weerslag op (…)

Lees meer