Over Jeru Kabbal

Jeru Kabbal (1930-2000) is grondlegger van het Clarity Proces en de Quantum Light Breath. Hij was een hedendaags mysticus, en wist de oosterse wijsheid en spirituele praktijk op unieke wijze te verbinden met de westerse psychologie en cultuur.

Jeru KabbalMet het Clarity Proces ontwierp hij een praktische, stap voor stap te volgen weg, die simpele, direct in het dagelijks leven toe te passen technieken aanbiedt. Het Clarity Proces vraagt geen overgave, aanbidding of geloof. Je wordt helder door je eigen intelligente waarneming van de realiteit.

Jeru Kabbal zegt zelf over zijn proces: “Mijn aanpak om volkomen helderheid te bereiken heeft een hoog niveau en het is niet te verwachten dat mijn methode een massabeweging wordt. Maar het zou geweldig zijn, als ik diegenen ermee kon bereiken, die er klaar voor zijn. Het is mogelijk je leven in helderheid te leven.”

Een aantal van de originele Engelstalige talks van Jeru Kabbal zijn uitgeschreven en te vinden bij de Inspiratie.

Ook zijn ze als audio files verkrijgbaar, waardoor het nog beter binnen komt en je kunt genieten van de onnavolgbare en humorvolle manier waarop hij zijn boodschap over het voetlicht wist te brengen. Ga hiervoor naar onze nieuwe webshop op www.taetske.com

Wil je meer weten over Jeru Kabbal?

Nederlandse vertaling van Talks van Jeru Kabbal
Er zijn een aantal artikelen van Jeru Kabbal vertaald door Taetske.

Taetske over Jeru Kabbal
In dit korte filmpje legt Taetske uit wat haar zo heeft gegrepen toen ze haar eerste workshop volgde met Jeru Kabbal.

Jeru’s persoonlijke website
Hier vindt je de website van Jeru zelf uit 1999. Naast de beschrijving van zijn proces ook een aantal originele lezingen!