Disclaimer

Tsuki is verantwoordelijk voor de informatie op deze website. Wij doen er alles aan om de inhoud van deze website actueel en correct te houden. Als je toch iets tegenkomt dat niet klopt of niet meer actueel is, laat het ons dan weten. Dan kunnen we zo snel mogelijk eventuele acties ondernemen. Wij stellen je reactie erg op prijs.

De website tsuki.org is voor jou toegankelijk gemaakt. Toch kan het zijn dat je op de website een vorm van hinder ondervindt door een technisch mankement of een storing. Laat het ons zo spoedig mogelijk weten, dan proberen we het op te lossen. Neem contact op als je schade hebt door onjuiste informatie of een technische storing op onze website. Wij proberen er dan samen met u uit te komen.

Tsuki voelt zich niet aansprakelijk voor fouten, defecten of andere beschadigende consequenties, voortkomend uit het onredelijke gebruik van deze website. Evenmin is Tsuki verantwoordelijk voor informatie op internetpagina’s van derden waar op deze website naar wordt verwezen.

Heb je een vraag over deze website, is je iets opgevallen of zie je misschien een fout? Wij horen het graag, mail het naar kantoor@tsuki.org