Individuele sessies

Je kan met Taetske en Nyncke in individuele sessies naar je onbewuste patronen kijken. Onbewuste patronen tonen zich door onvrede met je huidige situatie, door ziekte of door negatieve gedachten en gevoelens waarmee je jezelf of anderen naar beneden haalt. Als onlosmakelijk deel van het geheel ben je op dieper niveau altijd in harmonie met de grote dans van het Bestaan. We helpen je dit te herkennen en je verzet ertegen op te geven.

Taetske heeft haar praktijk in Leiden, Nyncke in Utrecht

Stuur een e-mail voor het maken van een afspraak.

Voor individuele Clarity sessies kan je ook terecht bij Clarity Proces trainers en Clarity Proces trainers in opleiding. Kijk hiervoor op de pagina Opgeleide trainers.

Nadat ik via het boekje “helderheid” kennis had gemaakt met het bestaan van Clarity, heb ik contact gezocht met Taetske voor een aantal individuele sessies om te proberen het onderbewuste te bereiken. Ik was sceptisch, maar in de vijf sessies bleek het onderbewuste gemakkelijker toegankelijk dan ik verwachtte. Daarna heb ik de Quantum Light Breath cursus gevolgd en dat was een heel zinvolle toevoeging. Met het inzicht in mijn onderbewuste sta ik beter in het heden. Ik vond het zeker de moeite waard.

Marga

Al enige tijd liep ik rond met de vragen rondom mijn werk. ‘Past de organisatie waar ik nu werk bij mij? Welke bijdrage wil ik leveren aan de wereld via werk?’. De individuele sessies met Taetske in combinatie met de Clarity week hebben gezorgd voor ontspanning rondom dit thema. Ik heb nu helder wat voor mij belangrijk is en hoe ik verder wil.

Annelotte