Opgeleide trainers

Deze Clarity Proces Trainers zijn opgeleid door Taetske Kleijn. Zij hebben ruime ervaring in het geven van Clarity Proces workshops en het begeleiden van mensen in individuele Clarity Proces sessies. Neem voor workshops en individuele sessies contact met hen op voor een afspraak.

All trainers can do workshops and sessions in English

Native speaking German and English Trainers

Nyncke Schepen, Utrecht

Clarity Proces Trainer

Nyncke Schepen, Utrecht

Wat je zoekt is hier. Met de technieken van het Clarity Proces ga je ervaren waar geluk, vrijheid en liefde te vinden zijn: in jezelf. In plaats van nog harder te zoeken, te streven en te willen veranderen biedt het Clarity Proces een weg naar dat deel in jou wat al intens tevreden is. Voor individuele sessies, live QLB’s en Clarity Proces workshops kun je terecht op www.sylck.nl

info.sylck@gmail.com, 06-23244075

Hanneke Sloof, Amsterdam

Clarity Proces Trainer, Bach Bloesem Consulent

Hanneke Sloof, Amsterdam

Als je ontspant op een diep niveau, ontdek je wie je werkelijk bent. Dit heb ik mogen ervaren door de mooie trainingen van Taetske. Wil je leren je denkwereld te onderscheiden van de werkelijkheid en te ontspannen op een diep niveau, dan begeleid ik je met de heldere en eenvoudige technieken van het Clarity Proces.

info@clarityvoorjou.nl, 06-42292047
www.clarityvoorjou.nl

Georg Hubner, Rotterdam

Clarity Proces Trainer, Spiritueel Leraar

Georg Hubner, Rotterdam

Problemen worden gecreëerd door de onbewuste gedachte dat je niet compleet bent. In het Clarity Proces leer je de denkwereld te doorzien, eruit te stappen en thuis te komen in het moment. Begin hier en nu. Neem vrijblijvend contact op.

info@georghubner.nl, 06-25050076
www.georghubner.nl

Fréderique Speckman, Santpoort Noord (Haarlem)

Clarity Proces trainer, Coach

Fréderique Speckman, Santpoort Noord (Haarlem)

Met ons eigen denken creëren we onze eigen beperkende limieten. Door ons denken te onderzoeken, te snappen en te accepteren ontstaat er nieuwe ruimte. Nieuwe ruimte om te kunnen genieten, te durven en onszelf toestaan om te bloeien.
Graag help ik je bij dit prachtige proces! Bel of mail me voor een gratis kennismakingsgesprek.

Frederiquespeckman@gmail.com, 06-19608861
www.vormgevingvanverandering.nl

Akki Colenbrander, Rotterdam

Clarity Proces trainer, Healing Tao

Akki Colenbrander, Rotterdam

Van jezelf voorbij hollen naar kunnen vertragen. Van overschreeuwen naar handelen vanuit je natuurlijke kracht. Nee kunnen zeggen. Voor een groep durven staan. Het Clarity Proces heeft mijn leven en dat van vele anderen veranderd. Heel geleidelijk en zacht, en op een diepe laag: zo is de verandering blijvend. Gun jezelf dit ook. Bel of mail me, ik begeleid je graag op je pad.

akkicolenbrander@hotmail.com, 06-2123 6701
www.akkicolenbrander.nl

Marije Bijlsma, West-Terschelling

Clarity Proces trainer

Marije Bijlsma, West-Terschelling

Het Clarity Proces heeft míjn leven veranderd, verrijkt. Door het Clarity Proces heb ik mezelf leren kennen in de compleetheid die er is, verbonden met en onderdeel van de natuur. Een machtig mooi proces om weer te kunnen schaterlachen, te kunnen huilen en mezelf de ruimte te geven om míjn stralende zelf te zijn. Wil je dat ook? Geef je op voor een van onze trainingen op Terschelling.

Marijeterschelling@gmail.com, www.fri-terschelling.nl

Irene Langeveld, Leiden

Clarity Proces Trainer & HSP Coach

Irene Langeveld, Leiden

Met acceptatie en vriendelijkheid je gedachten en gevoelens onderzoeken, zodat je kunt ontspannen in het hier & nu. Van daaruit kun je gaan ontdekken en ervaren wie je werkelijk bent en hoe verbonden je bent met het geheel. Gewoon in je dagelijks leven! Dat is voor mij het cadeau van Clarity. Op mijn website lees je hoe mijn sessies en workshops je hierbij kunnen helpen:

www.irenelangeveld.nl, clarity@irenelangeveld.nl

Marleen Wind, Groningen

Clarity Proces Trainer

Marleen Wind, Groningen

Herken jij het ook het blijven hollen en rondcirkelen in je eigen gedachten, patronen en emoties? Door de technieken van het Clarity Proces gaan we aan de slag om de scheiding tussen die denkwereld en de realiteit te vergroten. Net als een bloem die ontvouwt wanneer zij/hij er klaar voor is mag jij ook ontvouwen wanneer je er klaar voor bent. Ik begeleid je graag in dit proces.

Windkracht - Meditatie en persoonlijke ontwikkeling, Mwind.lightning@gmail.com

Ronald Jansen, Le Boulard, Frankrijk

Clarity Proces Trainer, Spiritueel Lichaamsgericht Therapeut

Ronald Jansen, Le Boulard, Frankrijk

Verandering komt niet door meer van hetzelfde te doen. Ik ondersteun je bij het ophelderen van oude onbewuste patronen om weer in aanraking te komen met de onvoorwaardelijke liefde van het bestaan. Dat kan bij ons in le Boulard in Frankrijk, maar ook door e-mail, telefoon of skype.

rjansendasilva@aol.com, +33-3-86781201
www.clarityprocess.webs.com

Esther Ekhart, Weesp

Clarity Proces Trainer, Yoga lerares

Esther Ekhart, Weesp

Het bijzondere van het Clarity Proces is het werken met je eigen psychologische binnenwereld, in combinatie met de waarheid, de werkelijkheid. Waardoor het voorbijgaat aan het oplossen van problemen, en dieper gaat dan methodes die alleen naar het nu kijken.

esther@ekhartyoga.com
www.ekhartyoga.com

Jan van den Bergh, Oldenzaal

Clarity Proces Trainer, klankschaal masseur en klank ontspanningscoach

Jan van den Bergh, Oldenzaal

Door de eenvoudige oefeningen die je dagelijks kunt gebruiken krijg je steeds meer inzicht-helderheid in je eigen gedrag. Hierdoor is het mogelijk dat je anders gaat reageren in bepaalde situaties, met meer ontspanning. Zonder dat je het merkt, ben je aan het veranderen. Een weldaad voor je leven.

info@heldereklanken.nl, 0541-536063
www.heldereklanken.nl

Els van der Veer, Leiden

Clarity Proces Trainer, onderwijskundige

Els van der Veer, Leiden

Het Clarity Proces heeft mij diep geraakt. Het belangrijkste is wel dat ik mijn zorgen aan de kant kan zetten en de werkelijkheid kan ervaren. Het is de werkelijkheid die je ontspant. De kunst is om je zorgenmachine (die blijft draaien) te scheiden van de werkelijkheid.

elsvanderveer@live.nl, 06-44340294

Robert Getchell, Le Boulard, Frankrijk

Clarity Proces Trainer, zanger

Robert Getchell, Le Boulard, Frankrijk

In 2002 ben ik in aanraking met Het Clarity Proces gekomen en sindsdien ben ik er intensief mee bezig. Door dit krachtige proces heb ik de sleutel gevonden om helderheid in mijn dagelijks leven te brengen. Deze prachtige methode wil ik graag met anderen delen.

rmgetchell@yahoo.com, +33-3-86781201
www.clarityprocess.webs.com

Sada Engwerda, Landsmeer

Clarity Proces Trainer, Rebalancer

Sada Engwerda, Landsmeer

Meditatie, lichaamswerk en zelfonderzoek lopen als een rode draad door mijn leven. Het Clarity Proces heeft mij de praktische handvatten gegeven om te zien wie ik werkelijk ben. Naast het Clarity Proces werk bied ik ook massages aan voor lichaamsbewustzijn en ontspanning.

sada.engwerda@12move.nl, 06-44352413

Deutsch & English

Katrin Beyer-Erstmann, Altena, Deutschland

Clarity Process Trainer

Katrin Beyer-Erstmann, Altena, Deutschland

„Was hindert mich den Moment, in dem ich lebe, zu akzeptieren?“
Wenn du dir diese Frage stellst, ist es interessant dir selbst zuzuhören und das, was dich blockiert, neugierig und liebevoll aufzuspüren. Denn die Antwort trägst du in dir. Du musst sie nur finden.
Ich würde dich gerne dabei begleiten. Damit du immer mehr entspannen und dich freier entfalten kannst.

beyererstmann@gmail.com, +49-151-14826807
www.verbindungsraeume.de

Martin Luckinger, Grasbrunn (bei München), Deutschland

Clarity Process Trainer

Martin Luckinger, Grasbrunn (bei München), Deutschland

Begegne dir selbst und werde selbst dein bester Freund.
Komm in den Fluss, lass los und erfahre die Klarheit des Moments.
Bei dieser besonderen Reise begleite ich dich gern.

Martin@Luckinger.de, +49-173-2107121

Christine Uebelhart, Messen (SO/BE), Schweiz

Clarity Process Trainer

Christine Uebelhart, Messen (SO/BE), Schweiz

Du möchtest Begleitung auf deinem Weg, wiederkehrenden Themen auf den Grund zu gehen? Einengendes loszulassen? Dem Moment zu vertrauen? Ich freue mich, dir zu begegnen.
Die Clarity-Werkzeuge führen zu tiefen Einsichten und einem Ankommen ganz bei dir.
Sessions können in deutsch oder englisch und gegebenenfalls auch online stattfinden.

clarityprocess.ch, info@clarityprocess.ch

Manau, Berlin/Potsdam, Deutschland

Clarity Process Trainer

Manau, Berlin/Potsdam, Deutschland

Der Clarity-Prozess ist ein sanfter und liebevoller Weg zu einem entspannten und glücklicheren Leben. Durch einfache, wirkungsvolle Methoden hilfst du dir selbst, dein Leiden zu beenden und zu entdecken, wer du wirklich bist. Für mich war und ist der Clarity-Prozess eines der größten und wertvollsten Geschenke in meinem Leben. Es ist mir deshalb ein besonderes Herzensbedürfnis, dieses "Geschenk" in Seminaren, Einzelsitzungen und QLB-Abenden weiterzugeben.

manau@posteo.de, +4915222471799

Hauke Peters, Neufeld, Deutschland

Clarity Process Trainer

Hauke Peters, Neufeld, Deutschland

Früher plagten mich viele Ängste und Sorgen. Erst mit der inneren Arbeit des Clarity Processes begann ich zu verstehen. Durch diese innere Klärung fing ich an loszulassen und kam mehr in meine Kraft. Ich würde dich gerne auf diesem Weg der Selbsterkundung in Einzelsitzungen, QLB-Abenden oder einem Workshop der Stufe1 begleiten.

hauke-neufeld@t-online.de, +49-1795195875

Daphne Babington, Dunmanway, co Cork, Ireland

Clarity Process Trainer

Daphne Babington, Dunmanway, co Cork, Ireland

Understand where the worrying thoughts come from, and gain new ways to look at your life. Working with the Clarity Process, you can make deep and lasting changes, which help you to relax. As an experienced Clarity Process Trainer I will gently guide you in individual Clarity sessions. I also offer workshops in Cork and Dublin, Ireland and the UK. Contact me by email to make an appointment. The initial session is free.

dbabington@gmail.com

Overige Clarity Proces Trainers

Amsterdam: Hanne Bergink hannebergink@hotmail.com
Gouda: Nico Kranenburg nico.kranenburg@12move.nl
Leiden: Sophia van Wijk sophiavanwijk@outlook.com
Boxtel: Frouke Sikkema froukes@telfort.nl
Berlin: Paula Erstmann paulaerstmann@gmail.com