Ervaringen van deelnemers

Het Clarity Proces heeft veel mensen een nieuwe manier gegeven om tegen zichzelf en het leven aan te kijken. Ze komen verfrist, ontspannen, en verrijkt uit de workshops.

Dit is wat ze er zelf over zeggen:

Dit is wat ze er zelf over zeggen:

Ik ben in een nieuwe wereld gestapt, voel me als een hond die naar buiten mag, BEVRIJD. Hier thuis genieten ze allemaal mee, we dansen in de keuken en zijn weer een geheel. Ik begrijp nu wat er wordt bedoeld met leven in het nu, je kan het honderd keer lezen maar als je nog met die enorme rugzak zit, krijg je niet de kans om naar de lucht te kijken. Ik voel zoveel liefde en die energie!

Dit zou je iedereen kado willen doen, want dit is de enige luxe die je nodig hebt. Ik wil je via deze weg enorm bedanken: jouw rustige, liefdevolle maar doortastende benadering was heel fijn.

Robijn Deelnemer Clarity Proces driedaagse

Ik heb tijdens de workshop steeds een enorm vertrouwen gevoeld, zoals ik dat niet vaak tegenkom. Door de week heen was er een natuurlijke flow, waarbij alles zich als vanzelf aandiende. De inzichten uit de ene oefening gaven ruimte voor nieuwe ervaringen in de volgende. Met als hoogtepunt het gewei dat me werd aangeboden, symbool voor mijn kracht en voor het afwerpen van oude wapens. Het krijgt een mooie plek in huis, waar het me herinnert aan deze doorbraak en aan deze fantastische week. Taetske, dankjewel dat je met je inzicht, humor en vertrouwen deze stappen mede mogelijk hebt gemaakt.

Peter Deelnemer Clarity Proces week

Beste Taetske, ongelooflijk mooi wat ik dankzij jou meemaak. Het is nu 5 maanden geleden dat ik de 3 daagse gedaan heb met als gevolg een wereld van verschil in mijn dagelijks leven. Mijn huisgenoot merkte na de driedaagse direct al een grote verandering en samen verbazen we ons over de omslag in mijn zijn.

MarjoleinDeelnemer Clarity Proces driedaagse

Voorafgaand aan de Clarity Proces week moet ik toegeven dat ik nogal sceptisch was. Komende uit een familie waar nuchterheid en wetenschap hoog in het vaandel staan, moest ik het allemaal nog maar zien. En dat heb ik! Wat was deze week een geweldig kado aan mijzelf!! De makkelijke en zeer praktische oefeningen zijn prima in te passen in mijn dagelijks leven en geven mij in eerste instantie zoveel ONTSPANNING en RUST. Fantastisch gewoon.

Frouke Deelnemer Clarity Proces week

Wat een bijzondere ervaring, mijn eerste workshop! Wat heerlijk om dan niet met de gewone dagelijkse dingen bezig te hoeven en er voor kunnen gaan. De opbouw van de oefeningen werkte erg goed. Ook erg fijn om buiten met oefeningen bezig te zijn. In de loop van de week kwam er bij mij steeds meer liefde binnen druppelen. Door de oefeningen werd ik me steeds meer bewust van wat er werkelijk is. Het contact met mezelf is hersteld en ik mag er nu helemaal zijn. Het is zo simpel, alles is één. Al met al een hele bijzondere week. Dank je wel voor de mooie en liefdevolle begeleiding.

EllyDeelnemer Clarity Proces week

Ik had wel eerder wat stappen gezet op het spirituele pad, maar dit was echt. Het Clarity Proces biedt geen easy way out, dus happiness out of ignorence is er niet meer bij. Je hebt de middelen in handen om te kijken, en dat maakt je ook verantwoordelijk. Het inzicht dat het aan niemand anders ligt dan aan jezelf is aan de ene kant hard, maar maakt het ook heel puur en eerlijk. Wat ik heb gevonden is diep contact met mijn ware zelf, met wie ik werkelijk ben. Ik heb op een bepaald moment heel, heel diep en bewust echt gesnapt en gevoeld hoe ontzettend één ik ben met alles. Een hele diepe ontspanning, die er is op het moment dat je snapt dat ‘jij’ er niet is, dat ‘ik’ er niet ben, maar dat het één is.

Bart Deelnemer Inner Core

Ik ben toevallig (bestaat toeval??) op deze site terecht gekomen en heb de cd van Jeru gekocht, omdat ik op zoek was naar een nieuwe geleide meditatie, daar heb ik een aantal cd’s van en die beluister ik dagelijks. Het geeft mij rust, ontspant mij en helpt mij minder gestresst op ‘t werk en in het dagelijks leven te zijn. De cd van Jeru vind ik een openbaring, er komen allerlei emoties los en die laat ik maar gewoon komen, zonder dat ik mij erin hoef te verdiepen wat ‘t is en waar ‘t vandaan komt. Daarna voel ik mij heerlijk licht.

CarolineNa aankoop van QLB cd

Afgelopen maart kwam ik voor het eerst in aanraking met het Clarity Proces. Er ging een wereld voor me open. Hier wilde ik mee verder. Eind september de 3-daagse gedaan. M’n leven is compleet veranderd. De inzichten die je krijgt, je kunt er direct mee aan de slag in je dagelijks leven. Wat voor mij direct merkbaar was, was de ontspanning in m’n lijf. Twee dagen na de workshop had ik weer een afspraak bij de fysio, het viel haar op, dat m’n schouders veel meer ontspannen waren, en zo voel ik me ook. Ontspannen en vrij om mezelf te zijn. Na de workshop heb ik de QLB cursus gedaan. Deze meditatie is ontzettend fijn om te doen. Ik zou nog eindeloos door kunnen vertellen over wat het me allemaal gebracht heeft tot nu toe. Maar dit moet je zelf ervaren. Taetske bedankt voor het geschenk dat het Clarity Proces is.

SuzanDeelnemer QLB cursus en Clarity Proces driedaagse

Lieve Taetske, heel heel erg bedankt voor je inzet, je toewijding je liefde, je inspiratie. Het Clarity Proces is het beste wat mij ooit is overkomen en heeft mijn leven een onverwachte wending gegeven. Ik leefde in een droom, dacht dat dat werkelijkheid was. Nu WEET ik dat ik in een droom leef en soms ben ik wakker uit de droom en ken de werkelijkheid, de ultieme vrijheid waarin dit alles afspeelt, en aanschouw het wonder dat dit leven is.

Bas Deelnemer Inner Core