Quantum Light Breath Meditatie

De Quantum Light Breath (QLB) is een intensieve ademmeditatie op muziek. Door de combinatie van een volle diepe ademhaling en inspirerende muziek ga je een intens meditatieproces in. Je geeft jezelf een energiedouche en zuivert lichaam, geest en ziel. Oude emoties kunnen worden verwerkt en losgelaten. Het contact met de innerlijke stilte herstelt zich, waardoor natuurlijke heling kan plaatsvinden. Je pure levensenergie komt vrij. De adem verenigt je ieder moment opnieuw met het Hier en Nu.

Wat kan je van de Quantum Light Breath verwachten?

Verwacht diepe en krachtige veranderingen. De QLB ruimt onzuiverheden uit de verschillende lagen van je wezen op, zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Bij het beoefenen van de QLB is het belangrijk om je open te stellen voor het radicale idee dat alleen het nu bestaat. Het verleden is voor altijd voorbij. De toekomst komt nooit. Er is alleen dit moment en alleen dit moment is echt. Al het andere is denkbeeldig, een vorm van herinnering of fantasie. Maar als we er in geloven, kunnen fantasieën en herinneringen hetzelfde effect op ons hebben als waren ze echt. Bevrijding komt dan ook niet door iets te veranderen, maar door de illusies van het denken te doorzien. Het probleem is dat het denken in zichzelf gelooft, en dat wij weer geloven wat ons denken ons vertelt. De werkelijkheid gaat verloren, het nu wordt genegeerd. De QLB helpt je uit die illusie te ontwaken. Het nu komt weer tevoorschijn in al zijn kracht, levendigheid en schoonheid.

De QLB wordt aangeboden in een meditatiecursus voor starters en een vervolg cursus. Ook kan de QLB op reis om bij jou in jouw centrum plaats te vinden. Details vind je bij Aanbod.

Wil je meer weten over QLB?

Lees dit artikel van Jeru Kabbal

De Quantum Light Breath
Jeru vertelt meer over de achtergrond van de Quantum Light Breath. Over wat je kunt verwachten tijdens en na een sessie, en na meerder sessies.

Wil je een live QLB meemaken?

Doe mee met een introductie avond of QLB meditatiecursus

Quantum Light Breath aanbod

Zelf thuis de QLB doen?

Koop een van de CD’s in onze webwinkel

Quantum Light Breath meditatie CD’s