Woensdag 8 maart 2023,  20:00

Taetske’s laatste Quantum Light Breath livestream!

Een weldaad voor lichaam en geest.  Laat het licht van de adem op spanning, stress, gedachtes en emoties schijnen.  Laat je levensenergie weer stromen.

Een YouTube livestream heeft een verbazingwekkend goede geluidskwaliteit. Het geeft 100% privacy en je hebt geen gedoe met allerlei instellingen. Je opent de link die je toegestuurd krijgt, doet je hoofdtelefoon op of sluit je speakers er op aan en dat is het. Klaar om te ademen!

Ook thuis op je eigen plek voel je de verbinding die je meditatie de extra diepgang geeft van het samen mediteren. Zonder dat we samen in één ruimte zitten zijn we samen in het ondeelbare nu.

Het is een live event. De stream is na afloop niet terug te luisteren.

“Het was zo fijn! De groepsenergie helpt ontzettend.”

“Het was prachtig. En effectief!! Mijn speakers raakten los, maar gelukkig op een moment dat het me niet stoorde. Er was een nummer dat me ontzettend raakte en opeens schreeuwde ik het uit. Dat was een enorme bevrijding. Heel anders dan als ik het met een CD doe. ”

“Dank je, het was super! Ik kon de anderen voelen. Dat maakte het heel anders dan als ik het alleen thuis doe. Het ging veel dieper.”

“Ik heb een hele goede QLB gehad – goede geluidskwaliteit, goed begeleid en goed georganiseerd – dank je. Om het tegelijk in een groep te doen maakt veel verschil, zelfs al deelden we alleen ‘de grote ruimte’. Er is een voelbare verbinding die het proces verdiept.”

Locatie

Thuis! Of waar je maar wilt. Elke plek met genoeg privacy om te ademen en jezelf te uiten en een verbinding met YouTube is OK.

Wanneer?

Woensdag 8 maart om 20:00 uur

Wat heb je nodig?

Een goede internetverbinding, speakers of (draadloze) hoofdtelefoon en een plek waar je ongestoord kunt mediteren.

Zorg ervoor dat je het volume van je afspeelapparaat kunt aanpassen tijdens de QLB. Elke computer en hoofdtelefoon heeft weer andere instellingen.

Kosten

Op donatiebasis. Achteraf doneren, of alleen je energie is ook OK!

Voor wie?

De stream is voor ervaren QLB’ers. Dit betekent dat je aan een QLB cursus hebt meegedaan of dat je een meerdaagse Clarity Proces workshop hebt gevolgd.

Taetske KleijnAbout Taetske Kleijn

Taetske was leerling van Jeru Kabbal gedurende de laatste 7 jaar van zijn leven. Hij droeg het geven van de workshops en QLB’s aan haar over. Ze begon in 1996 met het geven van Clarity workshops en heeft na het overlijden van Jeru haar baan opgezegd om zich er full time aan te kunnen wijden.

“Wat prettig is, is dat Taetske heel nuchter is. Liefdevol, maar ook scherp en doorsnijdend.”

Alle gegevens op een rij

QLB live op YouTube

 


DatumWoensdag 8 maart 2023
TijdVan 20:00 tot 21:30
DetailsVia een YouTube livestream
PrijsOp donatie basis
NiveauErvaren QLB-ers
TrainerTaetske Kleijn
LocatieThuis of elke andere plek waar je genoeg privacy hebt en een een goede internet verbinding

Ja, ik schrijf me graag in!

Deelname- en annuleringsvoorwaarden