27 augustus 2019

Quantum Light Breath introductie-avond

Ben je nieuwsgierig of de Quantum Light Breath iets voor je is? Of ken je hem van de CD en wil je wel eens een live versie ervaren? Kom deze avond naar Tsuki! Het is tevens een proefles voor de Quantum Light Breath meditatiecursus.

De Quantum Light Breath is een geleide ademmeditatie op inspirerende muziek. Je geeft jezelf een energiedouche en zuivert lichaam, geest en ziel. Vastgeraakte emoties gaan weer stromen en de pure levensenergie komt vrij.

Over de avond

De Quantum Light Breath (QLB) is ontwikkeld door Jeru Kabbal (1930-2000), grondlegger van het Clarity Proces. Hij ontdekte dat als de principes van Vipassana worden gecombineerd met diep ritmisch en bewust ademhalen, het iemand lijnrecht in de ervaring van eenheid kan brengen zonder uren per dag in stilte te hoeven mediteren.

Heb je lichamelijke of psychische problemen, neem dan van te voren contact op met Taetske. De meditatie is niet in alle gevallen geschikt.

Wat is het doel van de avond / wat ga je leren / wat levert het je op?

Na een inleiding en gelegenheid tot vragen, doen we de Quantum Light Breath meditatie. Na afloop spreken we nog even na over je ervaring.

Wat kan je van de QLB verwachten?

 • meer in het nu zijn
 • beter contact met je emoties
 • meer rust en helderheid
 • meer energie
 • verruimd bewustzijn

En het is gewoon heel fijn om te doen!

Ik was gister bij je imposante proefles. Ik vond het zeer inspirerend, leerzaam en heerlijk en inderdaad met name de dag erna! Nog bedankt daarvoor.

deelnemer over de QLB introductie avond

Centrum-TsukiLocatie

De workshop vindt plaats in Centrum Tsuki aan de Rijnsburgerweg 86 in Leiden. De workshopruimte is licht en ruim en bevindt zich op de begane grond.

Hoe hier te komen?

Centrum Tsuki ligt op 5 minuten loopafstand van station Leiden Centraal, en is ook met de auto goed bereikbaar. Kijk voor een uitgebreide routebeschrijving op de contactpagina.

Kosten

De avond kost € 7,50.
Doe je aansluitend aan de QLB meditatiecursus mee, dan wordt deze € 7,50 van de cursuskosten afgetrokken.

Taetske-KleijnOver Taetske Kleijn

Taetske was leerling van Jeru Kabbal gedurende de laatste 7 jaar van zijn leven. Hij droeg het geven van de workshops en QLB’s aan haar over. Ze begon in 1996 met het geven van Clarity workshops en heeft na het overlijden van Jeru haar baan opgezegd om zich er full time aan te kunnen wijden.

Wat prettig is, is dat Taetske heel nuchter is. Liefdevol, maar ook scherp en doorsnijdend.”

Alle gegevens op een rij

Quantum Light Breath introductie-avond


StartDinsdag 27 augustus 2019
Duur20.00 tot 22.00 uur
DetailsNa deze avond kun je deelnemen aan de QLB cursus op 3, 10, 17 en 24 september, met een inhaalmogelijkheid voor een gemiste keer op 22 oktober.
Prijs€ 7,50
NiveauOpen voor iedereen die wil kennismaken met de QLB-meditatie
TrainerTaetske Kleijn
LocatieCentrum Tsuki in Leiden

Ja, ik schrijf me graag in!

  • Na afloop een heerlijk kopje kruidenthee
  • Unieke en heilzame ervaring
  • Als je aansluitend aan de hele cursus meedoet, is de introductie avond inclusief
  • Je kunt de meditatie thuis doen met behulp van een CD
  • Ook op 14 januari 2020